Is dit alles?

Professional coaching

Is dit alles ?

Hoe kom je toch af van dat gevoel dat  je weet dat er meer is in het leven, maar het komt er nog niet uit... je weet wat je wilt, maar hoe ga je dat krijgen?  Waar moet je beginnen....?
Als je last hebt van het gevoel niet alles uit het leven te halen, terwijl je gewoon weet dat er meer is dan je nu ervaart. Wanneer anderen je vertellen dat jouw manier van communiceren niet klopt en je het moeilijk vindt  jouw boodschap goed over te brengen. Soms zelfs zodanig dat het je frustreert. Of als je bang bent nooit dát te bereiken wat je voor ogen hebt en die angst steeds minder onder controle hebt…  Dan kan dit artikel precies zijn wat jij nodig hebt. Want als je niets doet aan dit soort gevoelens, dan wordt de frustratie waarschijnlijk alleen maar erger.

De meeste mensen hopen- tegen beter weten in- dat het vanzelf overwaait. ‘Als het maar lente wordt, dan voel ik mij wel beter.’ Of ‘als dit project klaar is, dan is het probleem ook opgelost...’

Sommige mensen lezen een boek of zoeken naar oplossingen in YouTube filmpjes, maar voor de meesten werkt dat uiteindelijk gewoon niet. Het probleem is er, blijft er en wordt groter... want kijken of lezen is toch anders dan DOEN.  Je weet dan wel wat er niet klopt, maar je hebt nog niet de skills om dat te veranderen. Ook al neem je jezelf voor elke dag even te oefenen en heb je mega goede voornemens, toch komt het er niet van en word je opgeslokt door de waan van de dag.

En, oh ja…. Het meest gehoorde excuus: “Ik heb geen geld om mij te laten coachen of trainen.”

Maar hoe dan?

Maar heb jij er weleens bij stilgestaan wat het je kost wanneer je níets doet? Misschien nog niet eens in geld, maar in tijd en in ergernis? Wat kost het jou in je relatie? Op je werk? Gewoon omdat jij niet kan zijn wie je zou willen zijn.

Weet je hoeveel geld het jou echt kost als je nu niets doet met jouw onvrede en frustratie, waardoor je nooit die dingen doet die er echt toe doen… voor jou? Hoeveel doe jij jezelf tekort?

Je kent vast deze uitspraak wel: Als je altijd blijft doen wat je altijd al hebt gedaan, zul je nooit meer krijgen dan je altijd al hebt gehad.Dat betekent niets anders dan: Als je iets anders wilt in je leven, dan moet je iets anders doen in je leven…  En dat is precies waar het hier over gaat.  Iets anders doen dan je altijd hebt gedaan.

Hoe was dat voor mij.

Dertig jaar geleden stond ik voor de keuze.
Ik kon blijven werken waar ik toen werkte. Was succesvol, had een goede baan als verkoopleider, een mooi huis, auto van de zaak. Alles was er.  Behalve de vrijheid en de spanning die je af en toe nodig hebt in je leven. De jus van het leven ontbrak. Dus  ik heb radicaal het roer omgegooid. Ben geëmigreerd naar Nieuw-Zeeland en heb daar een compleet nieuw bestaan opgebouwd. Ik ben iets compleet anders gaan doen en vond het heerlijk. Dat was de mooie kant van het leven. Maar ik heb ook de mindere kanten ervaren.

Terug in Nederland heb ik samen met twee vrienden in tien jaar tijd een prachtbedrijf opgebouwd, waar we met recht trots op konden zijn. De grootste in zijn soort. Helaas door de crisis en daarmee samenhangende financiële perikelen hebben we faillissement moeten aanvragen En daar sta je dan… met niets…

Ik had de keuze bij de daarvoor bestemde instanties aan te kloppen en om bijstand te vragen, had bij de pakken neer kunnen gaan zitten. Zoveel jaar zo keihard gewerkt. En waarvoor?

Maar ik realiseerde mij ook dat ik nu weer dezelfde keuze had als toen, voor mijn besluit dertig jaar terug. Ik had nu weer de kans iets totaal nieuws  te gaan doen. Ik besloot mijn oude liefde NLP en Hypnose weer op te poetsen en mijn brood te gaan verdienen in het met raad en daad bijstaan van mensen met mijn ervaringen opgedaan in het buitenland en het bedrijfsleven.  Ik heb alle kanten van de medaille gezien en bied die ervaring aan zodat anderen daar gebruik van kunnen maken.

En inmiddels vijf jaar verder heb ik een bloeiende praktijk waarin ik mensen coach en help met angsten en andere problemen en heb ik het trainingsinstituut NLPro-training opgericht waar je NLP en hypnosetrainingen kunt volgen.

De moraal van dit verhaal is dat met name NLP mij enorm heeft geholpen in de onzekere tijden die ik heb meegemaakt. En als het voor mij werkt, dan werkt het ook voor jou.

Dus nu kun jij kiezen.

Blijf je zitten waar je zit en verandert er niets? Dan weet je wat de uitkomst zal zijn. Maar of je daar blij mee zult zijn…? Je kunt ook kiezen iets anders van jouw leven te maken. Je kunt de uitdagingen opzoeken en aan de slag gaan met al die belemmeringen die in de weg staan van jouw geluk en jouw doel.

Want geloof me, als ik het kan, dan kan jij het ook. En ik help je daar graag bij.

Wil je weten hoe?

Meld je vandaag nog aan voor de NLP-practitioner of hypnose practitioner training.

Wat krijg je:

Een volledige NLP-practitioner opleiding ter waarde van   € 2195,=
Begeleiding en personal coaching op jouw situatie               €   545,=
Onbeperkt toegang tot ons online NLPro-college                  € 1287,=
Totaal                         € 4027,=

Mijn aanbieding voor jou is € 2195,= (of 12 maandelijkse termijnen van 193,= )

De NLP-practitioner training is inclusief uitgebreide lunch, koffie en thee en natuurlijk een compleet werkboek met trainingsmateriaal. We trainen in de mooiste locatie van Noord-Holland. Namelijk het Regthuis aan de Dorpsstraat in Oudkarspel.

De data:
19+20 mei  -23+24 juni - 13+14 juli - 24+25 augustus - 7+8 september  -21+22 september - 28 september examen/ Certificatie

Uiteraard mag je de dagen die je moet missen altijd inhalen buiten de reguliere training om. Je hoeft dus nooit iets te missen. En nadat je de training hebt doorlopen, mag je die op een later moment altijd in zijn geheel of gedeeltelijk nog een keer doen.  Dat is onze garantie naar jou. Een leven lang leren.NLPro-training

Dus wat kies je? Blijven doen wat je altijd al hebt gedaan of nu de eerste stap nemen naar iets nieuws, iets anders. Wanneer je besluit de NLP-practitioner te gaan doen, dan betekent dat, dat je hebt besloten jouw leven voorgoed te veranderen. Hoe goed kan dat voelen.

Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons op te nemen door het aanmeldformulier in te vullen en te vertellen dat je meedoet. Daarna regelen wij de rest voor je.

Ik heb er zin in jou te mogen trainen naar een nieuw en mooier leven.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.