Linda Commandeur

Linda Commandeur

Al sinds jonge leeftijd is Linda gepassioneerd over het organiseren van evenementen en het op regel brengen van complexe bedrijfsmatige processen. Maar dan het liefst op een net even andere manier dan gebruikelijk. Juist die creativiteit heeft haar al vroeg doen besluiten nog vrijer te willen zijn dan de functiekaders toe lieten. Om zichzelf nog verder te kunnen ontwikkelen heeft zij uiteindelijk in 2016 besloten volledig als ondernemer verder te gaan om met name andere ondernemers te laten zien hoe het net even anders kan en mag. Creatief leiderschap.. daar gaat het om.

Ondanks dat het Linda haar passie is om dingen te regelen en te organiseren en daarmee ondernemers te laten zien hoe het ook kan, is er altijd een rode draad in haar leven geweest. Linda heeft zelf ervaren hoe het is wanneer het leven je soms een vervelende draai om de oren geeft.

In de eerste 15 jaar van haar leven is zij 8 keer verhuisd en heeft zij de (vecht)scheiding van haar ouders meegemaakt. Maar door haar gedrevenheid heeft zij 2 studies als jongste van de groepen succesvol afgerond.

Door alle gebeurtenissen in haar jeugd en de druk van de studies was het onoverkomelijk dat zij burn-out raakte. Ze was moe, lusteloos, totaal opgebrand, heel emotioneel en had dag in dag uit zware hoofdpijn. Hoofdpijn waarmee de artsen niets konden en dus de diagnose chronisch hoofdpijn gaven. Ondanks dat ze hulp heeft gezocht bij meerdere artsen en psychologen, heeft ze de burn-out grotendeels zelf moeten oplossen door moeilijke keuzes voor zichzelf te maken. Ook hier heeft zij dingen dus net even anders gedaan dan ‘zoals het hoort’.

Deze rollercoaster richting burn-out heeft Linda nog 2 keer ervaren. Beide keren  liep alles anders waardoor zij het te laat door had en de volgende burn-out zich aandiende. De tweede burn-out was na het onverwachte, heftige en oneerlijke overlijden van haar stiefvader. De derde burn-out ging samen met een post traumatische stress stoornis (PTSS) na een risico-volle zwangerschap en bevalling van haar tweede dochter waarbij beide levens in gevaar kwamen.

Linda is sterker en wijzer uit deze situaties gekomen door goed naar zichzelf te luisteren en haar eigen pad te volgen. Nu, als coach en trainer weet zij als geen ander dat je zelf de sleutel in handen hebt. Ook al zegt de wereld van niet.
Wanneer jij je teveel laten leiden en sturen door wat anderen zeggen en vinden, verlies je jezelf. Luister naar je onderbewuste… dat heeft ze geleerd.
Soms betekent dat keuzes maken, die bij anderen pijn kunnen veroorzaken. Moeilijke keuzes dus, maar ook noodzakelijke.

Hierdoor heeft zij zich ontwikkeld tot een sterke, kundige zelfverzekerde vrouw. Met haar levenservaring, praktijkervaring en deskundigheid op verschillende gebieden, getraind in NLP en Hypnose, heeft zij al vele mensen kunnen begeleiden in het zetten van stappen in persoonlijke ontwikkeling en groei.

Ik ken de hel,  en ik ken de hemel en alles wat er tussen zit.. Ik heb ze zelf doorleefd. En als ik jou kan helpen om wat gemakkelijker door dat dal heen te gaan, dan ben ik geslaagd in mijn missie.

Doe het net even anders, vind die extra keuze, en geniet !

Liefs  Linda.