Persoonlijke ontwikkeling
Personal & Executive coaching

Persoonlijke ontwikkeling

Coaching naar succes

 

Mensen laten doen waarvoor ze gemaakt zijn. Dat is mijn drijfveer. Ik doe dat eigenlijk al zolang ik mij kan herinneren, na de vele hoge pieken en diepe dalen die ik heb meegemaakt, zowel persoonlijk als professioneel.

 

Personal & Executive coaching

Als je een bedrijf runt, is het vrijwel onmogelijk werk en privé  gescheiden te houden. Daar weet ik als ondernemer, echtgenoot en vader alles van. Daarom kun je met mij sparren over zakelijke uitdagingen en relevante privézaken. Ik fungeer niet alleen als klankbord, maar ben ook strateeg, vertrouwensman en hulpverlener in één.

 

Tijdens  honderden gesprekken  heb ik al  vele privé personen, ondernemers en executives intensief begeleid, waarna zij mede daardoor de resultaten hebben bereikt die jij waarschijnlijk ook voor ogen hebt.

 

Mijn aanpak is altijd persoonlijk en op maat. Dus geen standaard stappenplannetje of vanuit een rigide methodiek. De kwaliteit van de communicatie met jezelf en met andere mensen bepaalt de mate van succes en geluk in je leven. Niemand kan leven in een vacuüm. Daarom kenmerkt mijn aanpak zich door diepgang en een integrale benadering van het leven en zaken doen. Zonder trucjes of gezweef.

Maak kennis met de coaches
van NLPro Coaching

Jack Smit: Public speaker, Executive coach, en communicatie specialist. NLP, hypnose, MCSI coach en heartmath therapeut

Linda Commandeur: Public speaker, NLP & Hypnose Coach en Organisatie Deskundige

geheugen

Hoe betrouwbaar is jouw geheugen

Heb jij enig idee hoe jouw brein werkt? Denk jij na over hoe jouw brein informatie verwerkt? En denk jij wel eens terug aan bepaalde momenten met de vraag ‘waarom vind ik dat? Waarom denk ik dat? Met andere woorden… geloof jij alles wat je denkt?’ In deze wereld krijgen we zoveel prikkels dat het…

The big burn-out breakdown

The big burn-out breakdown

The Big Burnout Breakdown Leestijd: 10 minuten! Mijn studiegenoot en goede vriend Pieter Wijtenburg heeft onderzoek gedaan naar Burn-out en heeft hierover een prachtig en treffend artikel geschreven. Met toestemming van Pieter deel ik deze informatie Heel Nederland is bezig met de burn-out. Psychiaters weten niet wat ze ermee moeten en willen het beter begrijpen,…

Wat is personal coaching?

Personal coaching staat voor het aanboren van krachtbronnen in jezelf en het verkrijgen van inzicht in je persoonlijke sterke en minder sterke punten, je eigen stijl en het benoemen van je meerwaarde. Personal coaching vergroot de grip op je eigen handelen en je bent beter in staat je doelen te stellen en te verwezenlijken. Het vergroten van je persoonlijke effectiviteit kun je bereiken door een voor jou op maat gesneden traject door middel van personal coaching.

 

Voor wie is personal coaching bedoeld?

Voor iedereen die zich (verder) wil ontwikkelen en meer de regie wil voeren over zijn/haar eigen leven.

 

Wat is executive coaching?

Een executive coach begeleidt en ondersteunt het ontwikkelingsproces van topmanagers, bestuurders en ondernemers.

 

Executive coaching is gericht op het versterken van persoonlijk en professioneel leiderschap. De executive coach kan het definiëren, verduidelijken en realiseren van doelen begeleiden en ondersteunen. De coach doet dit door bewustwording, het vergroten van zelfvertrouwen en het ontdekken, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden. Gespreksonderwerpen zijn bijvoorbeeld ambities, management en werk-privé balans. Een vaardigheid die vaak op de agenda staat, is strategisch denken. Andere woorden die gebruikt worden om de rol van een executive coach aan te duiden zijn o.a. sparringpartner en klankbord.

Anderen gingen je voor, lees maar:

We waren voornemens een nieuwe man op te nemen in ons directie team. De psychologische testen leken goed maar na een uitgebreide scan van NLProfiling hebben we het toch niet gedaan. Later bleek dat een hele goede beslissing te zijn geweest. Ik had er niet aan moeten denken wat zou zijn gebeurd als we geen analyse hadden gemaakt

Wim V.
C.E.O

Het ondernemerschap is mij op het lijf geschreven. Toch waren er onderdelen van de bedrijfsvoering waar ik wat moeite mee had. Zo blij dat Jack mij daarin heeft kunnen coachen. Het rendement is flink verbeterd en ik heb nu een beter gevoel bij de koers die we varen.

Samantha L (41)
Directeur

Sidebar-home-nlprofling

Persoonlijke ontwikkeling

 

Bereiken van doelen, veranderen van beperkende overtuigingen
of afrekenen met gebeurtenissen uit het verleden.

NLProfiling Helpt!

Bezoekadres:
Jan Duikerweg 12
1703DH Heerhugowaard

 

Direct Contact
072 - 203 50 20
mail info@nlpro-groep.com

Laatste blogbericht

Hoe betrouwbaar is jouw geheugen

Heb jij enig idee hoe jouw brein werkt? Denk jij na over hoe jouw brein informatie verwerkt? En denk jij wel eens terug aan bepaalde momenten met de vraag ‘waarom vind ik dat? Waarom denk ik dat? Met andere woorden… geloof jij alles wat je denkt?’…

Lees verder >>>