Professional coaching

Personal strategy development

Persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling. We gaan op zoek naar jouw persoonlijke voorkeuren, kwaliteiten en drijfveren. Het wordt je duidelijk in hoeverre je hier je voordeel mee kunt doen, maar ook in welke situaties je soms belemmerd wordt door jezelf. Je leert daarom voortaan te denken en handelen vanuit je persoonlijke missie en visie. Je leert je krachten kennen én benutten. Je leert ook tijdens de training al hoe je hier in de praktijk mee aan de slag kunt. Hoe je bijvoorbeeld zo effectief mogelijk invloed op je omgeving kunt uitoefenen. Voortaan weet je precies wat je wel wilt en wat niet. Deze training geeft duidelijkheid en richting als het om je persoonlijke ontwikkeling gaat, je gaat voortaan uit van je eigen kracht, wordt zelfbewuster en handelt vanuit bewust gemaakte keuzes.

Hoe werkt het ?

Om tot een persoonlijke ontwikkelingsstrategie te komen is het allerbelangrijkste eerst te weten wie je zelf bent. Hoe ben je gekomen tot waar je nu bent, en werken die vaardigheden ook nog als je op een ander niveau of in een andere omgeving moet presteren. Hoe weet je of je dat kunt, en of je dat leuk gaat vinden.

Het overgrote deel van ons gedrag is aangeleerd door mensen die belangrijk zijn in ons leven en situaties waarin we ons begeven hebben. Daardoor zijn we dingen over onszelf en de wereld waarin we leven gaan geloven.

Als gevolg hiervan hebben we een set aan eigenschappen eigen gemaakt die we (even voor het gemak) ons karakter zijn gaan noemen. En dan zeggen we 'Ik ben nu eenmaal zo.'

Maar wat als je anders kunt zijn? Wat als je een betere versie van jezelf kunt zijn? Of wat als de dingen die je bent gaan geloven over de jaren, niet functioneel meer zijn?

Dan is een uitgebreide karakteranalyse door middel van Analytic Profiling het juiste stuk gereedschap om jou verder te helpen met je professionele ontwikkeling.