persoonlijke ontwikkeling particulier nlprofiling helpt

Hoe kan ik je het beste helpen?

Persoonlijk ontwikkeling omvat niet alleen het bereiken van doelen, het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan of omgaan met moeilijke situaties, angsten, fobieën of trauma's. Het is veel meer. het is alles wat te maken heeft met jouw levensgeluk. Oftewel: hoe haal ik meer uit het leven en hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn leven weer in "flow"is?

Dan horen daar vanzelfsprekend een aantal andere punten bij, zoals  verzekering, of hulp en een bijdrage in de kosten door uw werkgever, of communicatie met de huisarts of bedrijfsarts.

Hieronder staat alvast wat handige informatie. Heb je nog andere vragen, maak dan een afspraak voor een eerste gesprek. Dat kost je niets, maar daarin kunnen we samen onderzoeken wat voor jou het beste werkt en wat we kunnen doen om je te helpen.

Ben je wel voldoende verzekerd ?

Het is niet altijd gezegd dat je zorgverzekering de behandelingen van NLProfiling ook vergoedt. Daarvoor is veelal een extra of aanvullend pakket nodig op de basisverzekering.

Onderstaande tekst is overgenomen van Independer.nl

Mocht je niet voldoende verzekerd zijn, dan is er altijd een betalingsregeling mogelijk, zodat je van de juiste zorg kunt profiteren.

Vergoedingen zorgverzekering bij alternatieve geneeswijzen

Naast de 'reguliere zorg' heb je als patiënt ook de mogelijkheid om naar een alternatief genezer te gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een chiropractor, homeopaat of een acupuncturist. Alternatieve geneeswijzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering, maar je kunt er wel een aanvullende verzekering voor sluiten. Het kan zijn dat zorgverzekeraars bepaalde soorten alternatieve geneeswijzen niet vergoeden. We hebben aparte vergoedingsoverzichten voor: acupunctuur, alternatieve geneesmiddelen, chiropractie, homeopathie en osteopathie. Ons algemeen advies is om altijd eerst je zorgverzekeraar te raadplegen als je van plan bent om naar aan alternatief genezer te gaan.

Op zoek naar een verzekering met alternatieve geneeswijzen in het pakket? Independer heeft voor jou op een rijtje gezet wat de vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen per verzekeraar zijn. Je kunt per verzekeraar de vergoeding alternatieve geneeswijzen bekijken, maar ook sorteren op prijs. Zo zie je direct welke zorgverzekeraar de beste vergoeding alternatieve geneeswijzen 2017 heeft.

Let op: de genoemde vergoeding geldt vaak voor alle alternatieve geneeswijzen samen, bijvoorbeeld als je gebruikmaakt van zowel acupunctuur als homeopathie. De totale kosten worden dan bij elkaar opgeteld. Ook kunnen er speciale voorwaarden gelden om vergoeding te krijgen. Bijvoorbeeld dat jouw alternatief genezer aangesloten moet zijn bij een beroepsvereniging. Raadpleeg hiervoor altijd eerst je zorgverzekeraar.